141024

Idag var jag till stallet på förmiddagen. Red Saela idag, på banan.
Vi värmde upp med random koner och sockerbitar som vi snirklade runt, först i skritt och sedan i trav. Precis som sist vi gjorde det kändes hon ganska oföljsam i början men bättre och bättre ju längre vi jobbade på det.
När hon fått jogga på ett tag tog vi en skrittpaus. Jag passade på att jobba lite med att flytta för skänkeln. Det är mycket svårare på banan än ute, men det gick ändå helt okej.
Sedan jobbade vi lite i tölt. Snuff tycker det är mycket svårare på banan med de nittio graders svängar som blir där, jämfört med ute där ju kurvor är ganska långsamma, så hon tappar balansen mer på banan. Och när hon tappar balansen springer hon gärna ifrån. Det blev alltså ganska mycket spring, och jag är väl inte jättenöjd, men vissa bitar kändes bra iallafall. Både J och A-C såg henne och sa att hon såg fin ut, så förhoppningsvis är vi iallafall på väg åt rätt håll.
Efter töltarbetet skrittade vi igen, först stora bågar för att komma ner i formen och slappna av och sedan lite rakriktning på diagonalerna. 
 
Bortsett från att hon var lite dryg i början, och att tölten inte var i närheten av så bra som den kan vara, så var det ändå ett helt okej pass.
 
 
Hennes rumpa är så söt nu när hon är klippt också! Jag var lite rädd att hon skulle bli ful när hennes gulliga päls försvann, men hon ser faktiskt riktigt stilig ut. Sportig, liksom!
 
Imorgon och på söndag har vi stalltjänst, så det blir stallet 8-18 både lördag och söndag. Kommer vara väldigt trött sen!

Kommentera här: