150315

Idag åkte mamma och jag till stallet på förmiddagen. Skritta ut på grabbarna stod på schemat, och Snuff fick vila.
Mamma red Kopur i vanlig ordning, och jag red Rosti. Han har börjat lossa så galet mycket päls nu! Det blev som en matta där vi stod. Och då är han nog inte i värsta fällningsperioden än heller...


 
Borstade en ganska lång stund för att få bort så mycket päls som möjligt, och sen fick hästarna på sig utrustning (barbacka med schabrak på Rosti idag - annars blir ridbyxorna helt vita och luddiga...) och vi satte upp och red iväg.
Red upp mot byn och sen ner mot sommarhagen/ängen, och vände på vändplanen där nere. Det blev bara skritt idag, ganska skönt. Rosti var inte så busig och inte så seg. Helt lagom med andra ord!
 
När vi kom tillbaka till stallet var det full fart där, Josefine och Marie var där och red sin lilla unghäst och hade som alltid med gott fika. Tackar man ju inte nej till! Och så var det ett helt gäng andra där också, så det var fullt inne i fikarummet ett tag och mycket prat om allt möjligt. Det är ett så himla härligt gäng i stallet, alla är trevliga och pratglada, hjälpsamma och jag tycker att vi är bra på att peppa varandra och glädjas med varandra oavsett vilken nivå man är på. Det är ju så det ska vara i ett stall, tycker jag, och det här är utan tvekan det mest positiva och trevliga stall vi någonsin har stått i. Älskar det!

Kommentera här: